Keemilised üldanalüüsid

 

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR)
Võrdluskoguste ( RI) arvutus 6,42 1,28 7,70
Võrdluskoguste (NRV) arvutus 6,42 1,28 7,70
Toiduainete arvutuslik energeetiline väärtus 6,42 1,28 7,70
Valk  Kjeldahli meetodil 26,68 5,34 32,02
Gluteen (gluteenivabad tooted, R5 Sandwich ELISA) 70,04 14,01 84,05
Gluteen (gluteenivabad tooted, Competitive ELISA) 70,04 14,01 84,05
Rasv SBR või R-G meetodil 26,28 5,26 31,54
Rasvhappeline koostis  gaaskromatograafiliselt 72,46 14,49 86,95
Mittepiimarasv gaaskromatograafiliselt 67,40 13,48 80,88
Enanthappe triglütseriidid (GTH)  gaaskromatograafiliselt 67,40 13,48 80,88
Steroolmärgised  gaaskromatograafiliselt 67,40 13,48 80,88
Kolesterool gaaskromatograafiliselt 67,40 13,48 80,88
Eeterlikud õlid köömnetes gaaskromatograafiliselt 74,27 14,85 89,12
Tärklis  vedelikkromatograafiliselt 56,84 11,37 68,21
Suhkrud (sh glükoos, fruktoos, sahharoos, laktoos) vedelikkromatograafiliselt 63,68 12,74 76,42
Laktoos laktoosivabades toodetes (ensümaatiliselt) 56,17 11,23 67,40
Polüoolid gaaskromatograafiliselt 66,92 13,38 80,30
Kiudained AOAC 985.29 või AOAC 993.21 meetodil 61,02 12,20 73,22
Kiudained AOAC 985.29 + HPLC meetodil 121,22 24,24 145,46
Kuivaine ja niiskus  10,04 2,01 12,05
Vees lahustuv kuivaine (Brix) 9,28 1,86 11,13
Toote täidise osamass 7,30 1,46 8,76
Toote nõrutatud osamass 8,86 1,77 10,63
Veeaktiivsus 8,76 1,75 10,52
Üldhappesus 8,62 1,72 10,35
pH toidus 6,74 1,35 8,09
pH jookides 5,62 1,12 6,74
Bensoe-, sorbiin- ja salitsüülhape vedelikkromatograafiliselt 54,38 10,88 65,26
Sidrunhape (ensümaatiline) 32,95 6,59 39,54
Tuhk 11,44 2,29 13,72
Üldfosfor 26,44 5,29 31,73
Lahustuvad fosfaadid (polüfosfaadid) 12,93 2,59 15,52
Peroksiidarv (toidus) 25,35 5,07 30,42
Happearv (toidus) 25,35 5,07 30,42
Nitrit 17,11 3,42 20,53
Nitrit ja nitraat 28,55 5,71 34,26
Sulfitid 20,81 4,16 24,97
Keedusool 13,44 2,69 16,12
Sool (Na x 2,5) 31,62 6,32 37,94
Süsihappegaas 10,99 2,20 13,19
Tihedus  11,31 2,26 13,57
Summaarne radioaktiivne kiirgus 5,74 1,15 6,89
Sensoorne analüüs 16,57 3,31 19,88
Magusained (atsesulfaam-K, sahhariin) jookides vedelikkromatograafiliselt 58,57 11,71 70,28
Kofeiin jookides vedelikkromatograafiliselt 58,57 11,71 70,28
Vitamiin A (retinool) vedelikkromatograafiliselt (looduslikult esineb loomset päritolu toodetes) 80,43 16,09 96,51
Vitamiin C (askorbiinhape)  vedelikkromatograafiliselt 49,61 9,92 59,53
Vitamiin D (kaltsiferool) vedelikkromatograafiliselt 86,44 17,29 103,73
Vitamiin E (tokoferool)  vedelikkromatograafiliselt 84,75 16,95 101,70
Vitamiinid A+E vedelikkromatograafiliselt 98,90 19,78 118,68
Vitamiin K1 (taimsest materjalist, imikupiimasegudest) vedelikkromatograafiliselt 73,22 14,64 87,86
Provitamiin A (β- karoteen) vedelikkromatograafiliselt (looduslikult esineb taimset päritolu toodetes) 72,40 14,48 86,88
Vitamiinid B2 ja B5 vedelikkromatograafiliselt  79,48 15,90 95,38
Vitamiinid B1, B3 ja B6 vedelikkromatograafiliselt 84,75 16,95 101,70