SÖÖT
Mikrobioloogilised analüüsid
Uuringu, analüüsi nimetus | Hind km-ta (EUR) | Km (EUR) | Hind km-ga (EUR) |
---|---|---|---|
TOIDU JA SÖÖDA MIKROBIOLOOGILISED UURINGUD | |||
Aeroobsed mikroorganismid
|
8,67 | 1,73 | 10,40 |
Alicyclobacillus spp.
|
20,73 | 4,15 | 24,88 |
Anaeroobsed mikroorganismid
|
12,61 | 2,52 | 15,13 |
Bacillus cereus
|
14,00 | 2,80 | 16,80 |
Campylobacter spp. arvuline määramine koos liigilise määramisega
|
23,14 | 4,63 | 27,77 |
Campylobacter spp. tuvastamine koos liigilise määramisega
|
33,38 | 6,68 | 40,06 |
Clostridium perfringens
|
13,76 | 2,75 | 16,51 |
Coli-laadsed bakterid
|
10,48 | 2,10 | 12,58 |
Coli-laadsed bakterid MPN meetodil
|
13,00 | 2,60 | 15,60 |
Coli-laadsed bakterid tuvastamine
|
9,16 | 1,83 | 10,99 |
Cronobacter spp
|
17,11 | 3,42 | 20,53 |
Enterobacteriaceae
|
11,14 | 2,23 | 13,37 |
Enterobacteriaceae MPN meetodil
|
14,21 | 2,84 | 17,05 |
Enterobacteriaceae tuvastamine
|
9,75 | 1,95 | 11,70 |
Enterokokid
|
11,60 | 2,32 | 13,92 |
Escherichia coli
|
10,89 | 2,18 | 13,07 |
Escherichia coli MPN meetodil
|
16,51 | 3,30 | 19,81 |
Escherichia coli tuvastamine
|
10,16 | 2,03 | 12,19 |
Koagulaaspositiivsed stafülokokid sh Staphylococcus aureus
|
15,54 | 3,11 | 18,65 |
Koagulaaspositiivsed stafülokokid sh Staphylococcus aureus tuvastamine
|
14,62 | 2,92 | 17,54 |
Koagulaaspositiivsed stafülokokid sh Staphylococcus aureus (toorpiim, toorpiimajuustud)
|
16,10 | 3,22 | 19,32 |
Konservide steriilsuse kontroll sealhulgas:
|
44,80 | 8,96 | 53,76 |
mikrobioloogiline analüüs
|
24,46 | 4,89 | 29,35 |
sensoorne analüüs
|
13,60 | 2,72 | 16,32 |
pH
|
6,74 | 1,35 | 8,09 |
Listeria monocytogenes arvuline määramine
|
17,44 | 3,49 | 20,93 |
Listeria monocytogenes 25 g
|
18,45 | 3,69 | 22,14 |
Listeria monocytogenes 125 g (5 x 25 g koondproovina)
|
41,61 | 8,32 | 49,93 |
Listeria monocytogenes (CHROMagar)
|
15,84 | 3,17 | 19,01 |
Mesofiilsed ja termofiilsed spoore moodustavad bakterid
|
11,28 | 2,26 | 13,54 |
Mesofiilsed piimhappebakterid
|
14,80 | 2,96 | 17,76 |
Pärm- ja hallitusseened
|
11,81 | 2,36 | 14,17 |
Salmonella spp. ≤ 25 g
|
14,40 | 2,88 | 17,28 |
Salmonella spp. 125 g (5 x 25 g koondproovina)
|
19,48 | 3,90 | 23,38 |
Salmonella spp. >25 g
|
15,57 | 3,11 | 18,68 |
Shiga-toksiini tootva Escherichia coli serogruppide O157, O26, O103, O111, O145, O104 isoleerimine
|
46,05 | 9,21 | 55,26 |
Shigella spp.
|
38,65 | 7,73 | 46,38 |
Somaatilised rakud piimas (Fossomatic)
|
1,50 | 0,30 | 1,80 |
Somaatilised rakud piimas mikroskoopilisel meetodil (referentmeetod)
|
18,27 | 3,65 | 21,92 |
Sulfiteid redutseerivad anaeroobid (klostriidid)
|
11,56 | 2,31 | 13,87 |
Vibrio parahaemolyticus
|
17,27 | 3,45 | 20,72 |
Äädikhappebakterid
|
22,89 | 4,58 | 27,47 |
Yersinia enterocolitica koos biotüübi ja patogeensuse määramisega
|
34,51 | 6,90 | 41,41 |
Väävelvesinikku (H2S) tootvad bakterid
|
10,82 | 2,16 | 12,98 |
Pseudomonas aeruginosa
|
12,25 | 2,45 | 14,70 |
Loomse proteiini määramine
Uuritavad näitajad | Hind km-ta (EUR) | KM (EUR) | Hind km-ga (EUR) |
---|---|---|---|
Loomne proteiin mikroskoopiline meetod | 42,41 | 8,48 | 50,89 |
Loomne proteiin reaalaja PCR | 47,04 | 9,41 | 56,45 |
Sea proteiin reaalaja PCR | 47,31 | 9,46 | 56,77 |
Kodulindude proteiin reaalaja PCR | 47,49 | 9,50 | 56,99 |