Piim ja piimasaadused

 

Uuringu, analüüsi nimetus Hind km-ta (EUR) Km (EUR) Hind km-ga (EUR) 
Fosfataas 8,89 1,78 10,67
Fosfataas spektrofotomeetriliselt 29,43 5,89 35,32
Ketokehad 8,89 1,78 10,67
Kõrbenud osakesed  piimapulbris 8,91 1,78 10,69
Külmumistäpp krüoskoopmeetodil 11,71 2,34 14,05
Piimapulbrite lahustuvus 8,54 1,71 10,25
Peroksidaas 10,37 2,07 12,45
Laktaadid (ensümaatiline) 23,51 4,70 28,21
Mittevalguline (valguline) lämmastik  54,02 10,80 64,82
Kaseiini  lämmastik 54,02 10,80 64,82
Vadakuvalgu lämmastik 108,03 21,61 129,64
Uurea 11,71 2,34 14,05
Denatureerimata vadakuvalk pulbrites 11,70 2,34 14,04
Laabivadak lõssipulbris vedelikkromatograafiliselt 79,06 15,81 94,87
Petipiim lõssipulbris vedelikkromatograafiliselt 84,63 16,93 101,56
Vaba rasv pulbrites 22,57 4,51 27,08
Antioksüdandid (gallaadid, hüdrokinoonid) võis vedelikkromatograafiliselt  80,11 16,02 96,13
Karoteenhappe etüülester võis spektrofotomeetriliselt 23,99 4,80 28,78
Neutraliseerivad ained võis 14,83 2,97 17,80
Peroksiidarv võis 16,24 3,25 19,48
Rasvata kuivaine võis 17,43 3,49 20,92
Säilitusained (bensoe-, salitsüül- ja sorbiinhape) võis  vedelikkromatograafiliselt 54,38 10,88 65,26
Vabad rasvhapped võis (FFA) 16,10 3,22 19,32
Vanilliin võis  vedelikkromatograafiliselt 64,98 13,00 77,97
Vee dispersioon võis 8,25 1,65 9,90
Lisaks analüüsid toidu üldanalüüside alt